Vill man ha nyttig och god mat, så är inte micro eller annat lika bra och effektiv som en Tryckkokare.
CROCK-POT CSC062X Tryckkokare, Svart, Silver, 5.6 l
Crockpot Turbo Express multikokare med ånga imponerar med 14 funktioner i en kastrull, inklusive supersnabb turboinställning, tack vare att dina måltider är färdiga 40 % snabbare* så att du kan tillbringa mindre tid i köket och mer tid med familj och vänner.
Förbered alla recept i menyn, oavsett om det är med den milda garnet, vakuumkokare, ångkokare, sugare eller tryckkokare. Dessutom kan du till och med sterilisera babyflaskor, glas och andra köksredskap med denna mångsidiga multikokare.
Varumärke | CROCK-POT |
Kapacitet | 5.6 Liter |
Färg | Svart, Silver |
Effekt/spänning | 1400 watt |
Produktens mått | 34D x 34W x 31H centimeter |
Spänning | 240 Spänning |
Artikelns vikt | 5.97 Kilogram |
Driftläge | Automatisch |
Är diskmaskinsäker | Ja |

Recept
Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
- 4 kycklingfiléer
- 3,5 dl basmatiris
- 5 dl kycklingbuljong
- 1 msk olja
- 2 msk smör
- 1 stor lök
- 1,5 msk finhackad vitlök
- 1,5 msk blandade örter (oregano, timjan, persilja)
- 1 msk paprikapulver
- 2 tsk chilipulver
- Salt & peppar efter smak
- 1 msk citronsaft
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
- Riven parmesanost
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
- 1. Mät upp riset och skölj till vattnet är klart. Häll av vattnet och låt det stå och dra lite.
- 2. Mät upp kycklingbuljongen och håll den varm.
- 3. Blanda salt, peppar, 1 tsk chilipulver och citronsaften med kycklingen.
- 4. Starta Crock-Pot Expressen på Brown/Saute.
- 5. När grytan är varm, häll i oljan.
- 6. Bryn de kryddade kycklingfiléerna 2-3 minuter på varje sida i den upphettade oljan. När de fått fin färg, ta upp dem och lägg åt sidan.
- 7. Tillsätt smör och stek den hackade löken. När den är mjuk och genomskinlig, stek även den hackade vitlöken i 30 sek.
- 8. Lägg till örter, paprikapulver, 1 tsk chilipulver och blanda väl.
- 9. Tillsätt det sköljda riset och stek det under omrörning ca 2-3 minuter. (Detta steg är helt valfritt, hoppa över om du vill)
- 10. Tillsätt den varma kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar.
- 11. Placera kycklingen ovanpå riset.
- 12. Stoppa stekfunktionen, sätt på locket och välj Manual, högt tryck i 8 minuter. Tryck start.
- 13. Släpp trycket naturligt i 10 minuter, släpp eventuellt kvarvarande tryck och öppna locket.
- 14. Låt allt stå i ytterligare 10 minuter, blanda sedan ordentligt och toppa med parmesanost och persilja.
Information
Gott att servera färsk smörstekt sparris till.
Taggar
Allt-i-ett crock-pot express kyckling
Logga in för att kommentera
Du kanske gillar
Ångkokt kycklingbröst i Expressen (7)10mSaffranris med kyckling och ugnsgrillad paprika (129)20mDiadonnas glaserade revben (18)5hRocky Road (98)Julkola i Crockpot (82)3hPolkabräck i Crockpot (9)Pasulj, grah är en bönsoppa från Balkan (14)15mDiadonnas ingefärskyckling med krispig chiliolja (15)18mMustig köttgryta med potatis (68)9hFyllda paprikor med färs och ris (15)3h 30mKycklinggryta med potatis – allt i en Crockpot (99)4hÄppelmos i Crockpot (76)4h
Inspiration & erbjudanden
- Produkter
- Alla grytor
- Vilken ska jag välja?
- Tillbehör
- Gott att veta
- Crockpot Bäst i test!
- Bloggeria
- Bloggeria
- Om Crock-Pot
- Kontakta oss
- Säkerhet och personlig information
- Köpvillkor
- Dataskyddspolicy
- Cookiepolicy

Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
- 1. Mät upp riset och skölj till vattnet är klart. Häll av vattnet och låt det stå och dra lite.
- 2. Mät upp kycklingbuljongen och håll den varm.
- 3. Blanda salt, peppar, 1 tsk chilipulver och citronsaften med kycklingen.
- 4. Starta Crock-Pot Expressen på Brown/Saute.
- 5. När grytan är varm, häll i oljan.
- 6. Bryn de kryddade kycklingfiléerna 2-3 minuter på varje sida i den upphettade oljan. När de fått fin färg, ta upp dem och lägg åt sidan.
- 7. Tillsätt smör och stek den hackade löken. När den är mjuk och genomskinlig, stek även den hackade vitlöken i 30 sek.
- 8. Lägg till örter, paprikapulver, 1 tsk chilipulver och blanda väl.
- 9. Tillsätt det sköljda riset och stek det under omrörning ca 2-3 minuter. (Detta steg är helt valfritt, hoppa över om du vill)
- 10. Tillsätt den varma kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar.
- 11. Placera kycklingen ovanpå riset.
- 12. Stoppa stekfunktionen, sätt på locket och välj Manual, högt tryck i 8 minuter. Tryck start.
- 13. Släpp trycket naturligt i 10 minuter, släpp eventuellt kvarvarande tryck och öppna locket.
- 14. Låt allt stå i ytterligare 10 minuter, blanda sedan ordentligt och toppa med parmesanost och persilja.
Tips
Gott att servera färsk smörstekt sparris till.