Kakformar 12/18/22/26

23/01/2023
Köksredskap
1 0
Utforska Köp - 213 kr Join The 2,800+ Happy Customers :)

Tonsooze Springform kakform 12/18/22/26 cm rund, bakform med non-stick beläggning, läckagesäker kakform, rund stålbakform med spritstyllar, muffinsform, silikon, kakforms set röd

Om denna kakform

  • 🎂【Kakform uppsättning med 4】Juehu kakform innehåller 4 kakformar i olika storlekar (12/18/22/24 cm). Du kan använda olika storlekar för att tillaga kakor i olika storlekar för att möta dina olika bakidéer. Om du behöver underhålla gäster kan du också använda formar i olika storlekar för att tillaga kakor i olika storlekar beroende på antalet gäster.
  • 🎂【Högkvalitativt material】Den avtagbara Jiehu-kakformen är tillverkad av högkvalitativt kolstål och non-stick belagd PTFE-beläggning, med extremt hög värmebeständighet, värmebeständig upp till 230 °C / 445 °F, lämplig för mikrovågsugnar och riskokare. Den är helt hälsosam, säker, BPA-fri och idealisk för att göra kakor.
  • 🎂【Mångsidiga verktyg】Återanvändbar spritspåse och spritsmunstycken – med bara lite tryck på spritspåsen kan du skapa vackra blommor. Tre olika formade skrapor – du kan justera gräddeformen på sidorna av kakan i olika kantstilar.
  • 🎂【Avtagbar botten och non-stick-panna】Varje burk är skyddad med en beläggning av non-stick-panna. Non-stick-beläggningen säkerställer att din form lätt kan formas ut. När kakan är gjord kan låset lossas för att snabbt frigöra kakan utan att förstöra kakans form, vilket är mycket praktiskt och känsligt.
  • 🎂【Bekväm förvaring】Kakformssatserna har förvaringslådor, perfekt för utrymmesbesparande förvaring. De staplas helt enkelt ovanpå varandra och kan hållas ihop i dina skåp så att du inte förlorar. Tips: Se till att den är helt torr och ren före förvaring.
MaterialLegerat stål Silikon Kolstål
VarumärkeTonsooze
FärgRöd
FormRund
SpecialfunktionUgnssäker
Produktens mått26D x 8.1W x 10.5H centimeter
Antal delar4
Övre temperaturgräns230 Grader Celsius
Är diskmaskinsäkerJa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *