Non-stick Wok-stekpanna med lock

24/01/2023
Köksredskap
0 0
Läs mer här Väl värda - 2 742 kr Join The 2,800+ Happy Customers :)

MICHELANGELO Non-stick stekpanna med lock, 30 cm, stor wok-panna i rostfritt stål med non-stick-vaxkakebeläggning, diskmaskinssäker, induktionskompatibel, wok-set med spindelsil & ångställ, 4 delar

Anledningen till att jag skriver om denna stekpanna/wok stekpanna är det att jag har tröttnat på att försöka lära mina barn det att man ALDRIG ska använda metall föremål till att vändaeller röra om i wok-stekpannan.

Här däremot så hittade jag en wok stekpanna där jag slipper upprepa mig en miljon gånger om samma sak, då den är tålig mot repor och samtidigt är non stick.

Jag vet inte hur mycket jag har slängt på att köpa nya stekpannor med tiden men det slipper jag nu med hjälp av denna. ÄNTLIGEN

  • MICHELANGELO wokpanna med vaxkake- och hybriddesign skapar en perfekt kombination av alla fördelar med rostfritt stål och non-stick pannor. Den upphöjda rostfria vaxkakan skyddar wok-pannan från att flaga och repas och non-stick ytan underlättar matlagning och rengöring.
  • Rostfritt stål av hög kvalitet: Denna vackra vaxkakemönstrade wok-panna använder tre lager, täckt struktur med kommersiellt klassat rostfritt stål på det inre och yttre lagret. Det tjocka materialet gör att woken i rostfritt stål har rätt vikt och är hållbar för lång hållbarhet.
  • Snabb och jämn uppvärmning: Det högkvalitativa aluminiumet i det mellersta lagret av stekpannan ger snabb och jämn uppvärmning av pannan, vilket i kombination med vaxkakemönstret i rostfritt stål, ger en otrolig värmefördelning.
  • Använd non-stick-wok-pannan överallt: Denna wok med lock fungerar perfekt på alla typer av matlagningsytor. Non-stick-wok-pannan är perfekt kompetent med elektriska spisar, gasspisar, induktionshällar, ugnar och mer. Ugnssäker till 260 °C.
  • Mångsidigt wok-set: Detta wokset i rostfritt stål inkluderar: 30 cm wok med lock, en spindelsil och ett ångställ. Du kan använda den för att laga alla rätter som ägg, fisk, bacon etc. Och den är bra för att woka, ånga, koka och mer.

Teknisk information

Varumärke‎MICHELANGELO
Paketets dimensioner‎50.29 x 31.75 x 10.16 cm; 2.9 Kilogram
Kapacitet‎1 Liter
Tillverkare‎MICHELANGELO
ASIN‎B09197LSD6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *