Vill du veta hur proffsen gör?

Här har jag lagt upp videos från youtube som är från kända fotografer där dem visar hur dem gör.

Som alla vet, så finns det en massa videos om hur man gör och vad man använder, och det kan vara ganska svårt att välja en som är rätt så jag har under många år samlat på mig en lång lista på bra utbildningsvideos eller videos som ger råd på ett bra sett och som faktiskt fungerar i verkligheten.

Det tar lång tid att hitta just dem rätta videos som visar sanningen och som fungerar samt lär på ett bra sett om hur man gör och en del av dessa youtubers är värdens bästa i sin expertis.

En del kan vara motsägelsefulla mot andra youtubers om hur man skall göra, men då är det regeln om att man väljer det som funkar just för dig och vad du gillar.

Fstoppers

Fstoppers är en grupp av fotografer, videografer och andra kreativa proffs som fokuserar på att dela recensioner, fototricks och tips, handledningar och nyheter.

Peter Hurley

Peter Hurley är en New York- och Los Angeles-baserad porträttfotograf som anses vara branschledande inom headshot-fotografering. Han är mest känd för de genuina uttryck han fångar för sina företagsporträtt och skådespelares huvudbilder.

Karl Taylor

Karl har varit professionell fotograf i mer än 20 år. Hans arbete publiceras internationellt och han arbetar regelbundet för några av världens ledande företag

Adorama

Från studiobelysning, video och kompaktkameror till Photoshop, ljudutrustning och fotografintervjuer, AdoramaTV har något för alla visuella skapare som vill ha roligare och en bättre upplevelse med sin kamera.

Ljus

KAMERA

PHOTOSHOP

HÅLLNING

GRATIS KURSER

recensioner